610474 Розкрійний ніж 45мм, Prym.ergonomics фото Переглянути більше

610474 Розкрійний ніж 45мм, Prym .ergonomics

610474

Новий продукт

1 487,00 грн.

Більше інформації

Артикул: 610474
Виробник: Німеччина
Опис:

Інноваційний розкрійний ніж prym.ergonomics забезпечує комфортну – і в першу чергу безпечну – роботу невтомно. Ергономічний дизайн служить практично подовженням руки і дозволяє таким чином вести та тримати цей розкрійний ніж інтуїтивно.

Завдяки ергономічній формі кінець ручки добре поміщається у долоню, а її м'яке покриття дозволяє провідній руці тримати інструмент під час різання стабільно та надзвичайно зручно. З точки зору безпеки цей розкрійний ніж також набагато перевершив конкуренцію: фіксація та зняття з фіксації виконуються простим переміщенням захисту леза на головку штовхача – при відсутності контакту з гострою стороною. Процес фіксації та зняття з фіксації додатково супроводжується звуковим клацанням у кінцевому положенні.

Заміна лез також виконується надзвичайно комфортно – починаючи з вилучення з упаковки запасного леза і аж до встановлення без контакту з гострою стороною.

Інструмент для заміни лез (ключ для гвинтів із внутрішнім шестигранником) вбудований безпосередньо в ручку. Запасні леза розроблені спеціально для розкрійного ножа prym.ergonomics та утворюють закриту систему.

Діаметр 45мм

30 інших товарів у цій категорії: