Фігурки інтер'єрні з дерева для вишивки бісером Virena ФІН_067

ФІН_067

Новий продукт

161,00 грн.

Більше інформації

Фігурки інтер'єрні з дерева для вишивки бісером Virena ФІН_067

Чудові тематичні фігурки принесуть у Ваш дім фантастичний святковий настрій!
Створюйте святковий настрій разом з VIRENA!
До набору входить фігурний фетр, яким можна задекорувати задню сторону.
За бажанням до набору можна додати чеський бісер Preciosa необхідної кількості, голки для вишивки бісером та нитки для вишивки бісером Ariadna TYTAN потрібної довжини.

Фігурки Хом’яків – хранителів запасів вишивальниці з дерева для вишивки бісером.
Фігурки мають вишиватися чеським бісером №10.
Існує така легенда, що у кожної майстрині з початком її захоплення вишивкою, в домі поселяється таємнича тваринка - "Рукодільний Хом'як".
Спочатку він маленький та до усього цікавий, потім стає більшим і вже має у своїх скриньках невеликий запас схемок та матеріалів для творчості, а потім він стає великим знатним хом'яком, запаси якого перевищують розміри усіх ящиків та інших можливих місць для їх зберігання. І при цьому він має ще декілька десятків "хочушок" в планах. Обожнює перебирати свої запаси. В цей момент чіпати його не рекомендується, оскільки він може перетворитися в дику тварину, і наслідки цього непередбачувані.
Але ми їх щиро любимо і навіть даємо їм імена.
А якщо ваш руденький помічник ще не має імені то саме час його придумати
Чудові тематичні фігурки принесуть у Ваш дім фантастичний святковий настрій!
Створюйте святковий настрій разом з VIRENA!
Вишиваються хом’яки або з однієї сторони, або з двох. У наборі є схеми на лицеву сторону фігурки і окрема схема на спинку. Вишивати можна одночасно з двох сторін, але потрібно уважно слідкувати за викладкою бісеру на лице і спину. Або можна спочатку вишити одну сторону, а потім іншу. У розкладці подані кількості бісеру як для вишивки однієї сторони так і для вишивки з двох сторін! Робимо усе, щоб вишивка приносила Вам задоволення!
До набору входить перфорована пластина для вишивки, ОДНА підставка з надписом українською мовою, листівочка для підпису та фігурний фетр, яким можна задекорувати задню сторону при односторонній вишивці.

Матеріал - дерево (фанера)
Розміри - 10.8 см х 8.2 см

30 інших товарів у цій категорії: