Booville Express Буклет зі схемами для вишивання хрестиком Переглянути більше

Booville Express Буклет зі схемами для вишивання хрестиком Stoney Creek BK324

BK324

Новий продукт

Booville Express Буклет зі схемами для вишивання хрестиком Stoney Creek BK324

Детальніше

350,00 грн.

Більше інформації

Артикул: BK324
Назва: Booville Express Буклет зі схемами для вишивання хрестиком Stoney Creek BK324
Виробник: Stoney Creek (США)

Сім моторошних дизайнів на Хелловін!
Хеллоуїн Ласкаво просимо (привид, ліхтар Джека, відьма та жаба кажуть: «Ласкаво просимо всім відьмам, привидам, гоблінам і речам, які кидаються вночі») (150 шир. х 94 вис.)
Ласкаво просимо відьмо (невеликий малюнок відьми, яка розмішує напій у казані – спочатку показано в рамці 6x6 Pumpkin Patch) (68 шир. х 69 в. швів)
Вітальне тріо (вишитий ліхтар із привидом і кнопками-павуками в рамці шахової дошки – спочатку показано в рамці Candy Corn 6x6) (70 шир. x 70 вис.)
Trick or Treat Kitty (невеликий малюнок чорної кішки з кігтями, що дряпають у верхній частині таблички з написом «Trick or Treat» — спочатку вишито на рушнику Showcase Huck) (51 ш x 72 стібки)
Кітті з ліхтариком Джека (невеликий малюнок чорного кота з лапами над ліхтариком Джека — спочатку вишито на демонстраційному рушнику Гека) (50 шир. х 68 вис.)
Бувільський гарбузовий експрес (великий малюнок чарівної відьми, яка тягне вагон, наповнений гарбузами, жабою, чорним котом та іншою відьмою, яка тримає прапор із написом «Бувіль або бюст», за якою йде третя відьма з мітлою) (230w x 146 годин стібків)
Примарні привітання (ряд із трьох усміхнених облич чудовиськ) (123 ш x 65 стібків).

30 інших товарів у цій категорії:

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: