Новинка Знижена ціна! Голка для килимової техніки Prym 611708 Переглянути більше

Голка для килимової техніки Prym 611708

611708

Новий продукт

Цього товару більше немає на складі

Замовити

732,80 грн.

-25%

977,00 грн.

Більше інформації

Артикул: 611708
Найменування: Голка для килимової техніки Prym 611708
Виробник: Prym (Німеччина)
Розмір: 150 мм x 30 мм x 20 мм

Килимова вишивка зараз у моді. Створення об'ємної вишивки за допомогою цієї практичної голки для килимової техніки тепер під силу навіть новачкам. У набір входять три зручні змінні насадки для голок різної товщини, які дозволяють підібрати голку для вишивки з урахуванням бажаної товщини нитки, а також для різної тканини і канви.

Найтонша голка товщиною 1,3 мм підходить для вишивки нитками максимум у три додавання (товщина нитки 0-1), голка середньої товщини 1,6 мм для вишивки нитками максимум у чотири додавання (товщина нитки 1-2) і найтовша голка 2 ,2 мм для вишивання нитками в шість додавань і тонкої вовняної пряжі (товщина нитки 2-4, або, наприклад, пряжа шкарпетки).

На самій голці за рахунок градуювання можна відрегулювати необхідну глибину стібка і довжину петлі. Залежно від регулювання, об'ємну вишивку можна створювати практично «на автоматі». Ергономічні ручки зручно розташовуються в руці, що забезпечує комфортну роботу та дозволяє виконувати невеликі проекти з апсайклінгу та більш трудомістку роботу з декорування.

Для фіксації виворітного боку вишивки рекомендується використовувати текстильний клей. Набір включає голку для килимової техніки, три змінні голки, нитковдеватель і докладну інструкцію. Захисні ковпачки, що входять до комплекту, призначені для безпечного зберігання голок.

30 інших товарів у цій категорії: